Konstitucijos egzaminas (Trakai)

Trakai

Spalio 25 d. visoje Lietuvoje jau XVIII kartą vyks Teisingumo ministerijos organizuojamas Konstitucijos egzaminas. Dalyvauti kviečiami tiek pirmą kartą egzaminu susidomėję, tiek ir jau patyrę dalyviai. Teisingumo ministerija skatina visus, mylinčius savo šalį ir norinčius geriau pažinti Konstituciją, prisijungti prie šios teisinio švietimo iniciatyvos.

Egzaminas vyks spalio 25 d. nuo 8.00 iki 15 val. interneto svetainėje https://konstitucijosegzaminas.lt/. Egzamino užduotys apims uždarus testo klausimus ir vieną atvirą klausimą, o užduotims atlikti bus skirta 1,5 valandos.

Kiekvienas norintys išbandyti savo jėgas yra laukiamas Trakų viešojoje bibliotekoje – siūlome kompiuterį ir susikaupimui tinkamą erdvę!

Laimėtojų lauks vertingi prizai: 50 eurų nominalo kolekcinės aukso monetos, planšetiniai kompiuteriai, belaidės ausinės, elektroninės knygų skaityklės, išmanieji laikrodžiai ir momentiniai fotoaparatai. Laimėtojai bus paskelbti per 3 darbo dienas po egzamino. Bus išrinktas geriausiai Konstituciją išmanantis asmuo, moksleivis (pagal klases), pasaulio lietuvis, teisę studijuojantis ar teisinį išsilavinimą turintis asmuo, vyriausias dalyvis bei aktyviausia mokykla.

 

Daugiau informacijos: https://konstitucijosegzaminas.lt/

Susisiekite:
Kontaktinis asmuo: Trakų viešoji biblioteka
Telefonas: (0 528) 55 461
Interaktyvus Lentvaris QR
Lietuvos savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacija
Interaktyvi biblioteka
ManoTapyba.lt
Atrasti iš naujo
Vilnijos vartai
„Knygų startas“
Kika
Rock and roll bibliotekininkas
Darbo skelbimai
Trakų informacinis centras
epaveldas.lt