Pavasario palydos su muzika ir poezija Trakų viešojoje bibliotekoje

Pavasario palydos su muzika ir poezija Trakų viešojoje bibliotekoje

Trakų viešojoje bibliotekoje pavasarį išlydėjome su scenos artiste, įvairių televizijos projektų dalyve, renginių vedėja, dviejų šaunių berniukų mama, mūsų kraštiete Skaiste Vievese.  

Skaistė visiems žinoma iš televizijos ekranų. Ją galima išvysti lietuviškuose serialuose „Laisvės kaina. Partizanai“, „Monikai reikia meilės“. Aktorės balsas taip pat atpažįstamas iš vestų radijo laidų. Visai neseniai Skaistė Vievesė dalyvavo projekte „Muzikinė kaukė“, kur visus susirinkusius ir žiūrėjusius šį projektą užbūrė šiltu bendravimu, savo talentais ir nuoširdumu.

Gražų ir šiltą gegužės vakarą su visais į biblioteką atkeliavusiais lankytojais Skaistė pasidalijo savo kūrybiniais atradimais. Iš jos lūpų skambėjo šiuolaikinių poetų eilės, lydimos idealiai parinkto būtent toms eilėms muzikinio fono, kuris palietė visų susirinkusių širdis.

Taipogi viešnia papasakojo savo gyvenimo istoriją ir atskleidė, kokie keliai ją iš Klaipėdos atvedė į Trakų kraštą. Sužinojome, kaip jos gyvenime atsirado muzika ir aktorystė. Kas jai yra sunkiausia būnant šios srities atstove. Taip pat ji prisipažino, kuo būtų, jei nebūtų aktore. Susirinkusiesiems ji atskleidė, kad mamos vaidmuo jos gyvenime yra ne tik sunkiausias, bet ir pats svarbiausias. Ir jei tektų rinktis šeimą ar karjerą, Skaistės gyvenime visada laimėtų šeima.

Išsiskiriant su Skaiste sutarėme, kad šis susitikimas yra tik gražios draugystės, kuri suvienija kultūros entuziastus, jaunus kūrėjus ir bendruomenę bei skatina aktyvų laisvalaikį, pradžia.

 

Kristina Serapinienė,

Trakų viešosios bibliotekos Suaugusių vartotojų skyriaus vedėja

Interaktyvus Lentvaris QR
Lietuvos savivaldybių viešųjų bibliotekų asociacija
Interaktyvi biblioteka
ManoTapyba.lt
Atrasti iš naujo
Vilnijos vartai
„Knygų startas“
Kika
Rock and roll bibliotekininkas
Darbo skelbimai
Trakų informacinis centras
epaveldas.lt